http://poly-universe.com

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Online

Vendégek: 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 379, legújabb: Masenka18

Szavazás


Melyik alábbi játékokkal játszol a leggyakrabban?Sokszereplős online szerepjátékokkal (MMORPG)

Sokszereplős online stratégiai játékokkal (MMORTS)

Sokszereplős online lövöldözős játékokkal (MMOFPS)

Egyéb, online többjátékos (multiplayer) játékokkal

Fórumos, emailes, chates szerepjátékokkal (FRPG)

Számítógépes egyszemélyes (single player) szerepjátékokkal (CRPG)

Asztali szerepjátékokkal (RPG)

Táblás / asztali vagy gyűjtögetős kártyákon alapuló stratégiai játékokkal

Élő szerepjátékokkal (LARP, live)

Egyikkel sem játszom (gyakran)!Kiírta Ricardos
szavazat: 2987
Korábbi szavazások


Kedves Érdeklődő, kedves Játékos!
Ez az oldal azért jött létre, hogy a 2011-ben kezdődő "Játékos Lét" kutatásban résztvevő játékosok számára megosszam a kutatás eredményeit. Az idő múlásával kialakult egy olyan kiváló kutatói, szakmai csapat, amelynek összes tagja a specifikus egyéni tudását "összerakva" közösen elkezdett dolgozni a JátékosLét jövőjének felépítésében. A JátékosLét Kutatóközpont (JLK) célja bemutatni az online játékosok világát, másrészről pedig a mai világunkban rejlő azon lehetőségeket, hogy hogyan tudunk boldogabban, játékosabban élni a játékok és játékos mechanizmusok bevonásával. A Kutatóközpont különös hangsúlyt fektet az ún. "Gamification"-nek nevezett jelenség valós értékeire, hogy a jövőben minden fontos intézményben megjelenjenek és elterjedjenek az életünket könnyebbé tevő játékos mechanizmusok. A JátékosLét Portál és Facebook oldala a játékok világáról, életminőséget javító hasznosságáról szóló aktuális hírekről, eseményekről, kutatásokról és projektekről számol be, támogatva ezzel a játékos társadalom elismertségét.

Jó kalandozást és sok örömöt a játékok világában!

Üdvözlettel:

Fromann Richárd
JátékosLét Kutatóközpont (JLK) alapító vezetője
Facebook MySpace Twitter

Elindult a "Penge" kvízjáték - gyors párbajokkal, vicces témakörökkel!
szerda 05 augusztus 2015 - 12:08:10 | Posztolta: Ricardos
A Honfoglaló elindulása óta és virágzása közben felnőtt egy generáció, merőben más internetezési szokásokkal: új eszközökön, új célokkal, új habitussal. Ezekre a változásokra reagálva a CEMP csoport új kvízjátéka főként a fiatal felnőtteket és a középiskolásokat célozza. Azokat, akik felgyorsult életritmusuknak köszönhetően kisebb valószínűséggel ülnek le számítógépük elé játszani, mondjuk Honfoglalózni.Facebook MySpace Twitter

A JátékosLét Gamer Pszichológus - 2. rész - "A videojátékok okosítanak. Ez már tény!"
szerda 05 augusztus 2015 - 10:54:31 | Posztolta: Ricardos
Íme, Tóth Dániel, a JátékosLét gamer pszichológusának videojátékokról szóló sorozatának 2. része!

"Pszichológusként évek óta kutatom a témát, és bár a félelmekről sokat hallani, a valós fejlesztő hatásokkal kevesen vannak tisztában, pedig erről minden szülőnek tudnia kellene. Az olyan kijelentések minthogy a játékok butítanak, rontják a szemet, és depressziót okoznak, az új kutatási eredmények alapján nem is lehetnének tévesebbek. Ha érdekel, hogy a videojátékok mennyi készséget fejlesztenek, és mi mindenre használhatóak a gyógyítástól az oktatásig, nézd meg alábbi rövid de ütős videómat."Facebook MySpace Twitter

A JátékosLét Gamer Pszichológus - 1. (bevezető) rész
szombat 04 július 2015 - 00:56:56 | Posztolta: Ricardos
Egy új, roppant izgalmas sorozat indul a JátékosLét oldalon. Ebben az első videóben bemutatkozik Tóth Dániel, pszichológus és gamer, a JátékosLét Kutatóközpont szakértője, aki a gamer világ érdekességeiről fog beszélni.Facebook MySpace Twitter

„A játék szabaddá tesz” – gamifikációs workshop 2015. június 30-án, a Design Pavilonban
péntek 19 június 2015 - 00:25:11 | Posztolta: Ricardos


Az idei június utolsó napja ismét a Játék és a Játékosítás jegyében telik. A JátékosLét Kutatóközpont segítségével a Trebag Kft egy egész napos Gamification tortát kínál a téma iránt érdeklődők figyelmébe.

Facebook MySpace Twitter

JátékosLét a Flippermúzeumban!
szerda 20 május 2015 - 12:24:55 | Posztolta: Ricardos


A JátékosLét Kutatóközpont nemrég végre egy olyan múzeumba jutott el, ahol a kiállított tárgyak nem valami érinthetetlen, hideg-rideg művek, hanem pontosan azért kerültek oda, hogy játszunk velük, életre keltsük őket! Pálfi Balázsnak, a Flippermúzeum megálmodója és vezetője megtisztelő meghívásának tettünk eleget, amikor ellátogattunk Európa legnagyobb flippermúzeumába! Óriási élmény volt!

Facebook MySpace Twitter

A gamifikáció magyarországi elterjesztésére szövetkezik a JátékosLét és a Project029
hétfő 27 április 2015 - 08:01:00 | Posztolta: Ricardos

Együttműködési megállapodást írt alá a NetCoGame JátékosLét Kutatóközpont Nonprofit Kft. és a
Project029 Media and Communications Szolgáltató Kft., hogy közösen járuljanak hozzá a gamifikáció (játékosítás) magyarországi elterjesztéséhez.


Facebook MySpace Twitter

1. éves évfordulóját ünnepelte a JátékosLét Kutatóközpont!
szerda 25 február 2015 - 00:12:14 | Posztolta: Ricardos

2015. február 8-án ünnepelte a JátékosLét Kutatóközpont az 1. születésnapját, melynek tiszteletére a Millipop Játszóházban egy egész napos rendezvényt tartottunk. Az eseményre meghívtuk a hazai játékos közösségek képviselőit, játékosítással foglalkozó szakembereket, illetve ebben a témában érdekelt partnereket. A nap folyamán beszéltünk a JátékosLét Kutatóközpont elmúlt egy évéről, a jövőbeli nagyobb terveinkről, különösen a hazai online és offline játékosok közösségek megismeréséről és egy platformba történő szerveződéséről, valamint a 2015. szeptember 5-én megrendezendő 1. JátékosNap-ról is.

Facebook MySpace Twitter

Interjú Boboval, a 2014. évi JátékosLét Kérdőív nyertesével
vasárnap 04 január 2015 - 00:50:46 | Posztolta: Ricardos

A JátékosLét Kutatóközpont 2014-ben egy országos kutatást végzett, melynek kvantitatív kérdőíves részét közel 8.000 játékos töltött ki, 2014. november 1 és december 22. között. Az online játékosokról alkotott “átlagos kép” és a kitöltők 28 éves átlagéletkora alapján meglepőnek tűnhet, hogy sok ezer kitöltő között kisorsolt 100 ezer forintos ajándékutalványt éppen egy 66 éves, nyugdíjas hölgy nyerte meg. Fromann Richárd, a JátékosLét Kutatóközpont vezetője a nyeremény átadása után egy rövid beszélgetésben kérdezte a szerencsés nyertest, Kiss Borbálát (“Bobot”) az online játékokkal és a “játékos léttel” való kapcsolatáról, véleményéről, nézeteiről, akiről elmondhatjuk, hogy benne egy rendkívül vidám, felszabadult és játékos embert ismerhettünk meg. Az interjú alatt mindvégig mosolygott, igazi életöröm volt benne, aki a valóságban is a játékos lét méltó képviselője.

Facebook MySpace Twitter

Megvan a 4. JátékosLét Kérdőív Nyertese!
szerda 24 december 2014 - 01:51:34 | Posztolta: Ricardos

A JátékosLét Kutatóközpont december 22-én lezárta - a GameStar magazinnal közösen futtatott - 2014. évi. JátékosLét Kérdőívet, és egyúttal kisorsolta a 100 ezres nyeremény győztesét!

Facebook MySpace Twitter

Boldog Karácsonyt és Új Évet Kíván a JátékosLét Kutatóközpont!
kedd 23 december 2014 - 19:23:46 | Posztolta: Anhre

Oldal:  1 2 [3] 4 5 6 7
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.